Blog - whats new?

Hikvision AcuSense

Hikvision Acusense is een geavanceerde beveiligingstechnologie die een hoger niveau van nauwkeurigheid en effectiviteit biedt dan traditionele bewakingssystemen. Het detecteert potentiële bedreigingen en is een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar een betere beveiliging en gemoedsrust.

Hikvision ColorVu 2.0

De Hikvision ColorVu G2 is een geavanceerde beveiligingscamera met technologieën zoals ColorVu en AcuSense. Biedt de beste beeldkwaliteit, betrouwbaarheid en veiligheidsoplossingen voor elk terrein en elke omgeving, en vermindert valse alarmen en verbetert de effectiviteit van beveiligingssystemen.

Hikvision Hik-Connect app

De Hik-Connect app is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke oplossing voor het beheren en bewaken van uw beveiligingssystemen op afstand. Met compatibiliteit voor alle Hikvision-beveiligingssystemen en geavanceerde functies, biedt de app een verbeterde beveiligingservaring voor alle gebruikers.

Het merk Hikvision

Hikvision is 's werelds grootste leverancier van videobewaking producten en -oplossingen. Hikvision gebruikt zijn ultramoderne productiefaciliteiten om innovatieve producten voor alarm- en camerabeveiliging te ontwerpen en te ontwikkelen.