Wat is Hikvision ColorVu Technologie?

De toonaangevende ColorVu-technologie van Hikvision legt 24/7 video van hoge kwaliteit in full-color vast, zodat je ook 's nachts mensen en eigendommen kunt beschermen met dezelfde scherpe weergave als bij daglicht.

Informatie in kleur is van cruciaal belang voor vele scenario's en is een grote troef voor gegevens en analyses. Bij traditionele beveiligingscamera's gaan echter vaak belangrijke details verloren wanneer alleen zwart-wit beelden worden weergegeven. Het is echter niet meer nodig om scherpe details in donkere scenario’s op te offeren in ruil voor wazige beelden. Hikvision ColorVu technologie kan levendige, full-color details vastleggen; zoals het feit dat iemand een paarse jas draagt, of dat de auto met een modderige nummerplaat groen is; in totale duisternis.

Hoe werkt de Hikvision ColorVu Technologie?

Hikvision ColorVu technologie lenzen laten vier keer meer licht door in de lens dan conventionele beveiligingscamera's. Hikvision ColorVu lenzen hebben F1.0 super-apertuur ontwerp die meer gefocust, kwalitatief en functioneel zijn dan conventionele camera's van F2.0 diafragma ontwerp.

F1.0 diafragma's zijn technisch gezien uitzonderlijk voor de beveiligingsindustrie en vereisen zeer strikte en nauwkeurige fabricage. Hikvision heeft geavanceerde Active Alignment-technologie gebruikt bij de productie van ColorVu om de afstel nauwkeurigheid te brengen op minder dan 4 pixels, zelfs kleiner dan 1/30 haar diameter.

Een nieuw algoritme voor dynamische ruisonderdrukking (DNR) in 3D helpt de beveiligingscamera's om extra details op afstand duidelijk vast te leggen en scherpere beelden te leveren. Bovendien maken geoptimaliseerde sensoren het mogelijk om nachtelijke kleurenbeelden van Hikvision ColorVu-camera's vele malen helder weer te geven dan conventionele camera's. Bovendien is de Hikvision ColorVu beveiligingscamera uitgerust met een zacht en warm aanvullend licht dat oplicht om kleurenbeelden te garanderen, zelfs in omgevingen met zeer weinig licht.

De Hikvision ColorVu-technologie is een oplossing voor een veel voorkomend probleem met beveiligingscamerasystemen. Wetenschappers geven aan dat kleur helpt bij het verhogen van het concentratieniveau, dat leidt tot het onthouden van bepaalde informatie. Dit is bijvoorbeeld heel nuttig in een alarmcentrale, waar operators naar meerdere schermen moeten kijken en ColorVu-technologie een extra voordeel biedt.

De combinatie van geavanceerde sensoren en een groot diafragma in de ColorVu-technologie zorgt voor een scherper beeld, zelfs bij matig licht.

24/7 haarscherpe camerabeveiliging in full color

Het is vaker gebleken dat de nachtelijke duisternis als dekmantel kan dienen voor diefstal, huisvredebreuk en/of andere criminele of ongewenste activiteiten. Wanneer er voor nachtbewaking gebruik wordt gemaakt van de traditionele beveiligingscamera met infrarood verlichting (IR), vervagen mensen, voertuigen, personen of andere belangrijke objecten en gaan ze op in de achtergrond, waardoor het moeilijk wordt om details te identificeren.

Dit komt doordat IR beperkt is tot monochrome beelden, waardoor kleuren zeer moeilijk van elkaar te onderscheiden zijn. Echter heeft Hikvision een betaalbare optie toegevoegd aan hun bestaande reeks van beveiligingscamera's, door zichtbare LED verlichting te integreren in hun ColorVu serie. Het vervangen van de traditionele IR verlichting voor moderne warme witte led lampen, zorgt dus 24 uur per dag voor levendige beelden in full color.

Hikvision ColorVu met Audio

De moderne HD IP-technologie van Hikvision brengt een enorme vooruitgang in de evolutie van digitale transmissies met zich mee, en opent een hele nieuwe waaier aan mogelijkheden. De Digital HD IP productfamilie omvat een uitgebreide reeks full high definition camera's en NVR.

De Hikvision ColorVu beveiligingscamera is een 2, 4 of 8MP high definition turret dome die wordt geassocieerd met geavanceerde functies in een aantrekkelijke en stijlvolle behuizing. Het is de ideale discrete beveiligingscamera met een geweldige nachtelijke resolutie.

- Hij produceert gedetailleerde kleurenbeelden in totale duisternis

- De combinatie van audio- en video bewaking bieden een extra niveau van bescherming

- Zicht tot wel 30 meter afstand met de krachtige geïntegreerde wit licht verlichting van de camera

- Met de ingebouwde microfoon hoort je beveiligingscamera nu ook gebeurtenissen in en rond je woning of bedrijfspand

- De weerbestendige beveiligingscamera's kunnen binnen en buiten worden gemonteerd en zijn stevig genoeg om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Waarom kiezen voor Hikvision ColorVu Technologie?

De krachtige beeldkenmerken en het vermogen van Hikvision ColorVu beveiligingscamera's om details vast te leggen bij weinig licht, met behulp van geavanceerde lenzen en hoogwaardige sensoren bieden de ultieme beveiliging. Doordat de sensoren gekoppeld zijn aan een extra lamp voor extreem donkere scenario's, zijn duidelijke videobeelden met kleurrijke details gegarandeerd.

Bij camerabeveiliging is kleurinformatie van cruciaal belang om kritieke scenario's duidelijk te kunnen analyseren. Conventionele video bewakingscamera's leveren geen duidelijke beelden omdat hun infraroodverlichting alleen zwart-witbeelden levert voor nachtbewaking. Daarom kunnen beveiligingscamera's die deze beelden vastleggen gemakkelijk onscherp zijn. Hierdoor leveren ze mogelijk niet genoeg als bewijs op in een kritieke situatie van diefstal/ongeval of een ander scenario. Hikvision ColorVu 8MP (4K) technologie heeft deze uitdaging overwonnen voor veel gebruikers van beveiligingscamera's, omdat hun camera's scherpere kleurrijke video's kunnen leveren in extreem gedimd licht.

Vanaf 2018, toen de eerste generatie Pro Series-camera's met Hikvision ColorVu-technologie op de markt kwamen, zijn ze een van de best verkopende producten van het bedrijf geweest. De vraag naar beveiligingscamera's voor gedimd licht blijft toenemen in de beveiligingsindustrie, en daar speelt Hikvision ColorVu 8MP (4K) technologie op in door een nog levendigere beeldervaring kan bieden aan hun klanten.

De Hikvision ColorVu-technologie biedt meerdere opties voor zowel Turbo HD- als netwerkproducten. De nieuwste Hikvision ColorVu serie kan voldoen aan verschillende beveiligings-behoeften van klanten, vanwege de hoge prestaties, betaalbare opties en effectieve beveiligingsoplossingen. Hikvision ColorVu 8MP (4K) technologie staat dag en nacht garant voor ultra-high-definition kleurenbeelden. Hikvision 4K ColorVu-technologie is naast het beveiligen van een woonhuis of bedrijfspand, ook nog geschikt voor een breder scala aan scenario's, waaronder stadions, luchthavens, havens en parkeerterreinen.

Share this post

Related products