Draadloos alarmsysteem

voor elk type woning of bedrijfspand

ZONDER ABONNEMENT!

Hikvision AX Pro Alarmsysteem

Anti-inbraaksystemen moeten een inbreuk op de veiligheid onmiddellijk en betrouwbaar kunnen detecteren, terwijl het aantal valse meldingen tot een minimum wordt beperkt. Om bedrijven en huiseigenaren te helpen dit te bereiken, heeft Hikvision het AX Pro draadloze alarmsysteem ontwikkeld, dat zeer betrouwbare oplossingen voor videoverificatie, veilige draadloze transmissie en een breed scala aan geavanceerde alarmsensoren omvat. De visie van dit bedrijf, is het creëren van eenvoudig te gebruiken producten door middel van innovatie. En met de AX Pro serie introduceren zij een uitgebreid draadloos beveiligingssysteem voor zowel thuis als op kantoor.

4 goede redenen om voor Hikvision AX Pro

Alarmsysteem Beekdaelen komt altijd geheel vrijblijvend op locatie voor een offerte en uitleg op maat!

Draadloos bereik

Dankzij het nieuwe Tri-X protocol maak je gebruik van een ultiem draadloos bereik voor de koppeling van de componenten. In open veld getest tot wel 2000 meter!

Eenvoudig in gebruik

Via de Hikconnect app bedien je alles eenvoudig en snel. Van het koppelen van extra componenten tot het in- en uitschakelen van het alarmsysteem.

Volledig op maat

Samen met een van onze beveiligingsexperts bekijken wij graag jouw situatie. Hierop volgt altijd een vrijblijvende offerte op maat.

IVaas technologie

Dankzij het nieuwe Tri-X protocol maak je gebruik van een ultiem draadloos bereik voor de koppeling van de componenten. In open veld getest tot wel 2000 meter!

Het ideale draadloze alarmsysteem

Kits

Een vooraf samengestelde kit die snel en eenvoudig de basis legt voor een veiliger huis of bedrijfspand.

TOETSENPANELEN

Individuele of meerdere toetsenpanelen die op uw draadloze beveiligingssysteem (Hikvision AX Pro) aangesloten kunnen worden.

DETECTORS

Met zowel standaard als huisdiervriendelijke PIR’s (Passieve Infrarode Sensoren) die elke beweging kunnen detecteren

MAGNEETCONTACTEN

Uit de Hikvision AX Pro serie om het ongeoorloofd openen van ramen en deuren te detecteren

ZENDERS

Afzonderlijk van de standaard afstandsbediening kunt u ook gebruik maken van nood- of paniekknoppen

SIRENES

Een luid, doordringend sirenegeluid wanneer het alarmsysteem wordt geactiveerd door indringers in en rond uw huis, waarbij ook (zwaai)lichten horen om extra aandacht op uw woning of pand te vestigen

Flexibele & stressvrije installatie

Bij het kiezen van het beveiligingssysteem dat het beste bij uw behoeften past, is het belangrijk om in gedachten te houden of het beveiligingsbedrijf een volledige professionele installatie van het beveiligingssysteem aanbiedt of dat u het zelf zult moeten doen. Wij begrijpen dat u het druk hebt. Daarom bieden wij flexibele installatie afspraken aan die in uw schema passen.

Service van begin tot eind

Van de installatie van beveiligingscamera's tot een doorloop van het gehele alarmsysteem: onze ervaren technici stellen elk element van uw beveiligingssysteem in en u hoeft dus geen vinger uit te steken. Zodra we hebben bevestigd dat alles correct is geïnstalleerd en de software feilloos werkt, kunt u het volste vertrouwen hebben in uw alarmsysteem met 24/7 bewaking, klantenservice en technische ondersteuning.