Hikvision modulair IP video intercom systeem
(2de generatie)

De Hikvision IP video intercom biedt alle voordelen van IP-bewaking via slechts 1 UTP kabel; voor voeding (PoE) en datatransmissie. Hierdoor is deze video intercom ideaal voor het achteraf inbouwen en moderniseren van grotere woon- en kantoorprojecten. De full HD-beelden geven een duidelijk overzicht van het gebied rondom je voordeur op één of meerdere binnenposten.

De modulaire aard van de intercom geeft het systeem een enorme flexibiliteit, met een reeks modules waaruit je kunt kiezen om het juiste systeem voor elk scenario te bouwen.

De fisheye camera lens van het modulaire buitenstation biedt een 180-graden groothoekbeeld van 2MP met hoge definitie

2e generatie

De Hikvision IP video intercom biedt alle voordelen van IP-bewaking via slechts 1 UTP kabel; voor voeding (PoE) en datatransmissie.

gebruiksgemak

De binnenunit van Hikvision, die een Red Dot prijs heeft gewonnen vanwege het esthetische design, is het pronkstuk van de modulaire intercom serie.

Camera met beldrukker

De 2MP camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Zodat alles haarscherp zichtbaar wordt.

Hikvision DS-KD8003-IME1

Codepaneel Module

Deze module ondersteunt het ontgrendelen van de deur door het invoeren van een wachtwoord en het oproepen van de gebruiker door het kamernummer in te voeren.

Informatiescherm

De Hikvision DS-KD-INFO module is een informatiescherm, waarvan de achtergrondverlichting automatisch in- of uit schakelt.

Display

De display module toont informatie over de status van het deur/intercomtoestel. Het informeert de beller over de belactie, dat de deur geopend is.

Sublieme vormgeving & gebruiksgemak

De binnenunit van Hikvision, die een Red Dot prijs heeft gewonnen vanwege het esthetische design, is het pronkstuk van de modulaire intercom serie. De fraai vormgegeven binnenunit bevat een 7 inch kleurrijk IPS LCD touchscreen met een resolutie van 1024 x 600. De interface doet vertrouwd aan vanwege zijn Android en zelfs iOS kenmerken en is gemakkelijk te bedienen.

Hikvision DS-KH8350-(W)TE1
Hikvision DS-KD-KK

Aanvullende kenmerken...

- Uitstekende beeldkwaliteit welke kan worden opgenomen in het beveiligingssysteem
- Hoge geluidskwaliteit, zelfs bij drukke en lawaaierige straten
- Eenvoudige configuratie en bediening via de Hik-Connect app
- Optionele op- of inbouwmontage
- Op de optionele binnenpost kunnen tot 16 extra camera's worden waargenomen

Uitbreidingsmogelijkheden voor betere beveiliging

Hikvision's modulaire intercom producten blinken uit vanwege de flexibele uitbreidingsmogelijkheden en het artistieke industriële ontwerp.

Hikvision DS-KD8003-IME1 Camera met beldrukker

De DS-KD8003-IME1 video intercom module van Hikvision combineert video intercom- en toegangscontrole functionaliteit in één unit.

Hikvision DS-KD-KP
Codepaneel

Ontgrendel de deur door het invoeren van een wachtwoord of het oproepen van de bewoner door het juiste nummer in te voeren.

Hikvision DS-KD-KK
Beldrukkers

Deze uitbreidingsmodule wordt aangesloten op de DS-KD8003-IME1 en zorgt voor 6 extra beldrukkers met achtergrondverlichting.

Hikvision DS-KD-E
Kaartlezer

Door deze RFID kaartlezer module, wordt er een veilige contactloze toegang geboden tot bijvoorbeeld appartementen, kantoorgebouwen.

Hikvision DS-KD-IN Indicatie Module

Deze indicatie module geeft met subtiel verlichte symbolen de status van het apparaat aan: bellen, deur openen en tweerichtings audio.

Hikvision DS-KD-INFO Informatiescherm

Een informatiescherm, waarvan de achtergrondverlichting automatisch in- of uit schakelt afhankelijk van de omgevingsomstandigheden.

Hikvision DS-KD-DIS
3.5” Display

Deze display module informeert de beller over de belactie, dat de deur geopend is, of over de opname na een gemiste oproep.

Hikvision DS-KD-BK Blanco Module

Een blanco module voor het opvullen van een lege Hikvision modulaire intercom ruimte; tijdens de installatie of als toekomstige voorbereiding.

Professionele installatie modulaire IP video intercom

Met conventionele intercomsystemen vertrouwde je op de stem van de bezoeker om zijn identiteit te verifiëren voordat je hem toegang tot je huis of bedrijf verleent. Dit is echter niet altijd betrouwbaar, vooral wanneer er bijvoorbeeld veel lawaai van de straat is. Met het Hikvision video intercomsysteem zie je meteen of jouw bezoekers ook echt zijn wie ze beweren te ze zijn. 

Ben je geïnteresseerd in het aanschaffen, upgraden of uitbreiden van een intercomsysteem? Neem dan contact op met Wise Vision voor advies over beveiliging op maat en een professionele installatie van je nieuwe Hikvision video intercom systeem.