Hikvision (slimme) video deurbel DS-KV6113

Nu kun je vanaf elke locatie meteen zien wie er aan de deur staat en deze zelfs op afstand openen of vergrendelen. Deze Hikvision video deurbel breidt de bewakingsmogelijkheden uit en voegt een extra veiligheidsniveau toe aan de woning of het bedrijf van de gebruiker. Het voegt een toegangscontrole dimensie toe om een gevoel van veiligheid in huis of op het werk te versterken.

In een wereld waarin persoonlijke interactie steeds meer gedigitaliseerd wordt, is het fijn om het menselijke element terug te vinden in onze hi-tech apparaten.

elk moment

Nu kun je vanaf elke locatie meteen zien wie er aan de deur staat en deze zelfs op afstand openen of vergrendelen.

Veiligheid

Deze Hikvision video deurbel breidt de bewakingsmogelijkheden uit en voegt een extra veiligheidsniveau toe aan de woning of het bedrijf van de gebruiker

2 megapixel

De Hikvision video deurbel heeft een 2 megapixel Full HD-beeldsensor (1920x1080p) met een brede horizontale kijkhoek van 129 graden

Wifi-ondersteuning

(slechts beschikbaar in model DS-KV6113-WPE1) De deurbel die wifi-ondersteuning heeft en alle voordelen met zich meebrengt.

In combinatie met de app

Dit model past bij de Hik-Connect app in combinatie met een binnenpost. Het kan ook worden geïntegreerd met andere Hikvision hardware zoals een Hikvision NVR voor 24/7 of met het alarmsysteem in combinatie met een Android binnenpost.

Echo-onderdrukking

Echo-onderdrukking technologie zorgt voor spraakoverdracht van hoge kwaliteit, wat een uitzonderlijke gebruikerservaring oplevert

Functionaliteit, modern gestroomlijnd ontwerp

De Hikvision video deurbel heeft een 2 megapixel Full HD-beeldsensor (1920x1080p) met een brede horizontale kijkhoek van 129 graden. De video deurbel beschikt over infrarood nachtzicht en True WDR voor heldere beelden in complexe lichtomstandigheden. De DS-KV6113-WPE1 heeft een gevoelige omnidirectionele microfoon en een luidspreker voor kraakheldere audio/videogesprekken.

Deze video deurbel heeft een ingebouwd relais dat kan worden aangesloten op een elektrisch deurslot om een deur te ontgrendelen met een binnenpost of op afstand via de app. Een slot kan ook worden ontgrendeld door een Mifare-kaart of -tag te presenteren via de buitenpost. Er is de mogelijkheid om een exit knop aan te sluiten op de DS-KV6113-WPE1 om een deur te ontgrendelen.

Specificaties DS-KV6113-WPE1

- Wifi-ondersteuning (slechts beschikbaar in model DS-KV6113-WPE1)
- Prachtig industrieel en duurzaam ontwerp, IP65, 2 IR leds;
- Interne Mifare kaartlezer,
- Ruis- en echo onderdrukking
- 2MP HD Camera met IR ondersteuning
- Standaard PoE voeding / 12 VDC - Toegangscontrole functies
- Sabotage proof
- Configuratie op afstand via webinterface of eenvoudig via de Hik-Connect app
- 2.4 GHz Wi-Fi

Dit model past bij de Hik-Connect app in combinatie met een binnenpost. Het kan ook worden geïntegreerd met andere Hikvision hardware zoals een Hikvision NVR voor 24/7 of met het alarmsysteem in combinatie met een Android binnenpost. Hiermee levert Hikvision een uitgebreide oplossing voor lokatiebeheer te bieden die ongeëvenaard is op de huidige markt. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie over de installatie en configuratie van de Hikvision video deurbel via Wise Vision.