Flexibele & stressvrije installatie

Bij het kiezen van het beveiligingssysteem dat het beste bij uw behoeften past, is het belangrijk om in gedachten te houden of het beveiligingsbedrijf een volledige professionele installatie van het beveiligingssysteem aanbiedt of dat u het zelf zult moeten doen. Wij begrijpen dat u het druk hebt. Daarom bieden wij flexibele installatie afspraken aan die in uw schema passen.

Service van begin tot eind

Van de installatie van beveiligingscamera's tot een doorloop van het gehele alarmsysteem: onze ervaren technici stellen elk element van uw beveiligingssysteem in en u hoeft dus geen vinger uit te steken. Zodra we hebben bevestigd dat alles correct is geïnstalleerd en de software feilloos werkt, kunt u het volste vertrouwen hebben in uw alarmsysteem met 24/7 bewaking, klantenservice en technische ondersteuning.

Deskundig advies & aanbevelingen op maat

Onze technici doen meer dan alleen langskomen om uw alarmsysteem te installeren. Ze houden rekening met elke centimeter en hoek van uw huis of bedrijf, en plaatsen uw nieuwe panelen, sensoren, camera's en dergelijke op strategische plaatsen voor maximale bescherming en bewaking.

Professioneel opgeleide en doorgelichte technici

Een belangrijke factor die ons onderscheidt van andere beveiligingsbedrijven is ons in-house, full-time personeel. Elke WiSE Vision medewerker die u ontmoet maakt deel uit van onze WiSE Vision familie. Als vakkundig particulier beveiligingsbedrijf besteden wij geen enkel onderdeel van onze activiteiten uit en zijn alle technici van beveiligingssystemen professioneel opgeleid en gediplomeerd.

Naadloze installatie
die past in uw ruimte

Een essentieel element van de beveiligingsinstallatie is waar en hoe uw producten worden geïnstalleerd. Onze WiSE VISION technici plaatsen uw producten strategisch, verbergen alle bedrading en voorkomen dat u achteraf alsnog naar de bouwmarkt moet voor onnodige doe-het-zelf projecten.

Testen en voorlichting
na installatie

Zodra uw systeem is geïnstalleerd, testen onze beveiligingsmonteurs elk product om ervoor te zorgen dat alles naar behoren werkt en dat u precies begrijpt hoe u uw beveiligingssysteem moet beheren. Dit bespaart u tijd en geld en verhoogt de betrouwbaarheid, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw alarmsysteem naar behoren werkt wanneer u deze het hardst nodig heeft. De bescherming en veiligheid van uw bedrijf, huis en gezin zijn zeer belangrijk. Wij zijn er trots op dat wij er zorg voor mogen dragen dat elk alarmsysteem en elke camera correct en op maat voor uw woning of kantoor is geïnstalleerd.