Hikvision ColorVu 2.0

24/7 haarscherpe camerabeveiliging in full color

Het is vaker gebleken dat de nachtelijke duisternis als dekmantel kan dienen voor diefstal, huisvredebreuk en/of andere criminele of ongewenste activiteiten. Wanneer er voor nachtbewaking gebruik wordt gemaakt van de traditionele beveiligingscamera met infrarood verlichting (IR), vervagen mensen, voertuigen, personen of andere belangrijke objecten en gaan ze op in de achtergrond, waardoor het moeilijk wordt om details te identificeren.

24/7 haarscherp

De moderne warme witte led lampen zorgen voor 24 uur per dag levendig beeld in full color.

ColorVu Technologie

De toonaangevende ColorVu-technologie van Hikvision legt 24/7 video van hoge kwaliteit in full-color vast.

Sensoren

De camera is voorzien van een sensor die bij gebrek aan licht via wit licht de scene kan uitlichten. Zodat alles haarscherp zichtbaar wordt.

Slimme functieset

Detectie overschrijding lijn, Indringersdetectie, Detectie van objectverwijdering, Detectie van onbeheerde bagage, Scene Change Detectie & Gezichtsherkenning

Webclienttaal

De webclienttaal is voorzien van 33 verschillende talen.

Kijkhoek

De moderne warme witte led lampen zorgen voor 24 uur per dag levendig beeld in full color.

Hikvision ColorVu Technologie

De toonaangevende ColorVu-technologie van Hikvision legt 24/7 video van hoge kwaliteit in full-color vast, zodat je ook 's nachts mensen en eigendommen kunt beschermen met dezelfde scherpe weergave als bij daglicht.

Informatie in kleur is van cruciaal belang voor vele scenario's en is een grote troef voor gegevens en analyses. Bij traditionele beveiligingscamera's gaan echter vaak belangrijke details verloren wanneer alleen zwart-wit beelden worden weergegeven. 

De werking van Hikvision ColorVu Technologie?

Hikvision ColorVu lenzen hebben F1.0 super-apertuur ontwerp die meer gefocust, kwalitatief en functioneel zijn dan conventionele camera's van F2.0 diafragma ontwerp. F1.0 diafragma's zijn technisch gezien uitzonderlijk voor de beveiligingsindustrie en vereisen zeer strikte en nauwkeurige fabricage. 

Een nieuw algoritme voor dynamische ruisonderdrukking (DNR) in 3D helpt de beveiligingscamera's om extra details op afstand duidelijk vast te leggen en scherpere beelden te leveren.

ColorVu met Audio

De moderne HD IP-technologie van Hikvision brengt een enorme vooruitgang in de evolutie van digitale transmissies met zich mee, en opent een hele nieuwe waaier aan mogelijkheden. De Digital HD IP productfamilie omvat een uitgebreide reeks full high definition camera's en NVR.

Extra bescherming

Produceert gedetailleerde kleurenbeelden in totale duisternis, De combinatie van audio- en video bewaking bieden een extra niveau van bescherming

Zicht & Microfoon

Zicht tot wel 30 meter afstand met de krachtige geïntegreerde wit licht verlichting van de camera. Met de ingebouwde microfoon hoort je beveiligingscamera nu ook gebeurtenissen in en rond je woning of bedrijfspand.

Weerbestendig

De weerbestendige beveiligingscamera's kunnen binnen en buiten worden gemonteerd en zijn stevig genoeg om alle weersomstandigheden te weerstaan.

Waarom kiezen voor Hikvision ColorVu Technologie?

De krachtige beeldkenmerken en het vermogen van Hikvision ColorVu beveiligingscamera's om details vast te leggen bij weinig licht, met behulp van geavanceerde lenzen en hoogwaardige sensoren bieden de ultieme beveiliging. Conventionele video bewakingscamera's leveren geen duidelijke beelden omdat hun infraroodverlichting alleen zwart-witbeelden levert voor nachtbewaking.

Vanaf 2018, toen de eerste generatie Pro Series-camera's met Hikvision ColorVu-technologie op de markt kwamen, zijn ze een van de best verkopende producten van het bedrijf geweest. De vraag naar beveiligingscamera's voor gedimd licht blijft toenemen in de beveiligingsindustrie, en daar speelt Hikvision ColorVu 8MP (4K) technologie op in door een nog levendigere beeldervaring kan bieden aan hun klanten.

Turbo HD & Netwerkproducten

De Hikvision ColorVu-technologie biedt meerdere opties voor zowel Turbo HD- als netwerkproducten. De nieuwste Hikvision ColorVu serie kan voldoen aan verschillende beveiligings-behoeften van klanten, vanwege de hoge prestaties, betaalbare opties en effectieve beveiligingsoplossingen. Hikvision ColorVu 8MP (4K) technologie staat dag en nacht garant voor ultra-high-definition kleurenbeelden. Hikvision 4K ColorVu-technologie is naast het beveiligen van een woonhuis of bedrijfspand, ook nog geschikt voor een breder scala aan scenario's, waaronder stadions, luchthavens, havens en parkeerterreinen.