Betaal in3 termijnen tegen 0% renteIn3


Bij 
wise-vision.nl kun je bestellingen vanaf €100,- in3 termijnen betalen, zonder rente. En nee, er zit geen addertje onder het gras. De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn moeten binnen 30 en 60 dagen betaald worden. Kies je voor in3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En dat allemaal zonder extra te betalen. Dat wil jij toch ook?

Over In3

Je kent het wel… een product willen kopen dat net buiten het budget valt of een grote uitgave doen op het moment dat het niet uitkomt. Vaak kies je dan voor een alternatief van lagere kwaliteit. Dankzij in3 is dit niet meer nodig. Met in3 betaal je in 3 termijnen tegen 0% rente, zonder BKR registratie en zonder kleine lettertjes. Bespaar tijd én geld met in3 en investeer in de toekomst.

Supersnelle gegevenscontrole

Voorafgaand aan de betaling doet in3 een supersnelle gegevenscontrole. Mocht je verzoek tot betaling onverhoopt niet geautoriseerd worden, dan kun je contact opnemen met in3 of kiezen voor een andere betaalmethode. Wil je meer over in3 weten? Bezoek dan www.payin3.nl

Geniet van je aankoop zonder dat dit een aanslag is op je bankrekening

 

Hoe werkt in3?

Komt een grote uitgave niet goed uit maar wil je geen schulden of extra kosten? Dan kies je voor in3. De enige gespreid betaalmethode zonder rente of lening en BKR registratie. Je betaalt gespreid in drie termijnen binnen 60 dagen.

Stap 1
Kies & check
Kies in3 bij het afrekenen, het systeem doet een supersnelle gegevenscontrole.

Stap 2
1e betaling & verzending
Je doet direct je eerste betaling en de bestelling wordt verzonden.

Stap 3
2e & 3e betaling
Binnen 30 dagen doe je de tweede betaling en binnen 60 dagen doe je de derde betaling.

 

Klik hier voor meer informatie

De klantenservice van in3 heeft alle veel gestelde vragen voor je op een rij gezet. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kun je jouw vraag stellen door contact op te nemen met de klantenservice.

 

Good things come in3!