Tijdig Onderhoud Alarmsysteem: Gegarandeerd Veilig!

Is uw woning of bedrijf optimaal beveiligd en wordt het alarmsysteem ook op tijd nagekeken, zodat u het pand met een gerust hart kunt verlaten? Regelmatig onderhoud van uw alarmsysteem en beveiligingscamera's garandeert de betrouwbaarheid en duurzaamheid van het systeem.

 Een alarmsysteem met camera beveiliging dient ten minste een keer per jaar een onderhoudsbeurt te ondergaan om ervoor te zorgen dat alles optimaal blijft functioneren en veelvoorkomende problemen op tijd aan te pakken. WiSE VISION heeft hiervoor een oplossing in de vorm van regelmatige (maandelijks opzegbare) onderhoudscontracten die u toegang geven tot onze 24 uurs oproepdienst. Enkele voorbeelden van problemen die een alarmsysteem kunnen ondervinden zijn:

Meest voorkomende problemen bij gebrekkig onderhoud

Beveiligingssystemen werken met sensoren die bewegende pinnen bevatten die zijn ontworpen om trillingen op te vangen die worden veroorzaakt door een indringer die probeert in te breken in uw woning. Deze pinnen kunnen soms vastlopen in de open of gesloten stand, waardoor het onmogelijk is ze in of uit te schakelen. Als het alarm in de open stand blijft staan, gaat het niet af en als het in de gesloten stand blijft staan, gaat het wel af maar detecteert het geen inbraak. Defecte sensoren zijn soms ook een reden voor vals alarm. In dat geval zal het alarmsysteem een inbraak detecteren zelfs wanneer er geen is

Losse verbindingen zijn een veel voorkomend probleem bij elektronische apparaten zoals beveiligingssystemen. Een van de belangrijkste oorzaken is een gebrekkige installatie van het systeem, en daarom is een professionele installatie van cruciaal belang.

Defecte bedrading kan ervoor zorgen dat het inbraakalarm op verschillende manieren niet goed werkt. Het apparaat kan niet volledig worden opgeladen of de sensoren kunnen inbraken niet oppikken. De verbindingen kunnen ook gaan rafelen en corroderen als gevolg van barre weersomstandigheden zoals extreme hitte of vocht.

Een ondoeltreffend bedieningspaneel kan sabotage- en zone fouten weergeven, waardoor het moeilijk kan zijn het alarm in te stellen. Een ander probleem is dat het toetsenbord bevriest en niet meer reageert

Hoe goed werkt uw camerabeveiliging als er spinnenwebben en stof op de lenzen zitten? Buitencamera's zijn ook gevoelig voor schade of vuil veroorzaakt door extreme weersinvloeden zoals een storm. Wanneer u uw camerabeveiliging professioneel laat onderhouden, zullen de WiSE VISION technici uw apparatuur regelmatig inspecteren en zorgen voor een soepele werking. Dat betekent dat de lenzen worden schoongemaakt, dat wordt gecontroleerd of de camera's niet zijn verschoven en of eventuele planten rond de apparatuur zodanig zijn gegroeid dat deze gesnoeid moeten worden of verplaatst.

Glanzende, goed onderhouden ip-camera's zijn effectieve afschrikmiddelen voor criminaliteit. Als een inbreker gemakkelijk kan zien dat de beveiligingscamera's zijn of haar kant opkijken en ze er schoon en goed onderhouden uitzien (wat betekent dat ze werken), is de kans kleiner dat hij of zij een misdaad begaat.

Hoe goed werkt uw camerabeveiliging als er spinnenwebben en stof op de lenzen zitten? Buitencamera's zijn ook gevoelig voor schade of vuil veroorzaakt door extreme weersinvloeden zoals een storm. Wanneer u uw camerabeveiliging professioneel laat onderhouden, zullen de WiSE VISION technici uw apparatuur regelmatig inspecteren en zorgen voor een soepele werking.

Bespaar geld

Wat is goedkoper: regelmatig de olie in uw auto verversen, of een nieuwe motor kopen telkens als hij vastloopt? Door uw camerabeveiliging op tijd door een beveiligingsmonteur te laten onderhouden, kunnen zij potentiële problemen opsporen en verhelpen voordat het grote uitgaven worden. Een onderhoudscontract voor uw alarm- en camerabeveiliging is een kleine uitgave die u in de toekomst geld kan besparen. Bovendien is het geld dat u zou uitgeven aan eventuele kleine reparaties een schijntje in vergelijking met de kosten van een inbraak.

Onze onderhoudspakketten

Hier kan nog tekst

€19

Per maand

 • Optie
 • Optie
 • Optie
 • Optie

€49

Per maand

 • Optie
 • Optie
 • Optie
 • Optie

€99

Per maand

 • Optie
 • Optie
 • Optie
 • Optie