Wie is Hikvision?

Hikvision, opgericht in 2001 en nu één van de grootste leveranciers van bewakingsapparatuur ter wereld, is een bewezen merk waarop je kunt vertrouwen voor een beveiligingssysteem van hoge kwaliteit. Deze alarmsystemen kunnen naast beveiligingscamera's worden voorzien van aanvullende producten zoals een intercom, video deurbel en toegangscontrole. Hikvision is hierdoor zonder twijfel de meest innovatieve en de beste keus als het gaat om surveillance beveiligingssystemen, ook wel bekend als videobewaking.

Op het gebied van research en ontwikkeling alleen al, hebben ze de grenzen van hun concurrenten zoals Dahua en Axis, ver overschreden. Dit is de kracht van Hikvision en zorgt ervoor dat het bedrijf zich een wereldleider in de woning- en de bedrijfsmarkt voor camerabeveiliging mag noemen. Wise Vision is er dan ook trots op een scala aan Hikvision beveiligingsoplossingen te mogen aanbieden in onze webshop en te zorgen voor een eenvoudig aankoopproces en snelle levering in geheel Nederland en omstreken.

De sublieme kwaliteit van Hikvision beveiligingssystemen

De naam Hikvision staat niet alleen voor een uitstekende reputatie voor kwaliteitsbewaking die veel inferieure concurrerende merken overtreft, maar ook voor een reeks extra voordelen, waaronder:

Uitgebreide reeks camera's
De uitvoerige selectie camera's van Hikvision zijn geschikt voor zowel commerciële als huishoudelijke toepassingen. En aan keuze geen gebrek als het gaat om beveiligingscamera's. Hikvision biedt zijn klanten een enorm assortiment aan kenmerken zoals beeldkwaliteit, camera ontwerp, prijs en zelfs kleur. Dit betekent dat Hikvision-apparatuur gemakkelijk kan worden aangepast aan vrijwel ieder budget en je persoonlijke wensen, zodat je over een beveiligingssysteem beschikt dat precies bij jouw woning of bedrijf past.

Superieur beeldkwaliteit
Zowel overdag als 's nachts, dankzij de de introductie van de EXIR-infrarood technologie voor Hikvision beveiligingscamera's. In vergelijking met conventionele IR infrarood beveiligingscamera's, levert deze hoogwaardige EXIR serie verbeterde niveaus van nachtbewaking met behulp van geavanceerde verlichtingstechnologie die ideaal is voor donkere omgevingen zowel binnen als buiten. Het bereik van Hikvision beveiligingscamera's is tevens groter dan dat van hun concurrenten, wat betekent dat je hiervan ook minder hoeft aan te schaffen. Hikvision IP-camera's beschikken gemiddeld over een betere beeldresolutie vanwege het grotere aantal megapixels. Hierdoor kun je ook superieur helder inzoomen op vooraf opgenomen beelden.

Nauwkeurige specificaties
De specificaties van Hikvision camerabeveiliging zijn nauwkeurig en leveren precies wat ze beloven. Zo geeft bijvoorbeeld de IR-afstand het realistische bereik van een beveiligingscamera zijn ware afstandsbereik. De Hikvision video deurbel die is voorzien van een ingebouwde 2 megapixels camera met wijde lens, geeft ook kraakhelder beeld en audio en kan met of zonder scherm geïnstalleerd worden.

Gebruiksvriendelijke mobiele app en software
Hik-Connect en iVMS-4500 zijn apps die speciaal ontworpen zijn voor Android of iOS mobiele telefoon, je pc of tablet. Deze handige apps kunnen gebruikt worden om op afstand toezicht te houden op de live video van een DVR, NVR, netwerk camera, netwerk speed dome, video deurbel, intercom en encoder via een draadloos netwerk. De app biedt tevens de mogelijkheid beelden om op te nemen, bestanden af te spelen, lokaal op te slaan en foto's en video's te beheren, alsmede alarm uitgangen te controleren.

De meeste Hikvision beveiligingssystemen worden geleverd met ingebouwde analysecapaciteit, wat betekent dat je geen extra investering hoeft te doen in analytische software.

Garantie & Uitstekende after sales
Het is fijn om te weten dat het Hikvision beveiligingssysteem dat je van een geautoriseerde partner zoals Wise Vision hebt gekocht, tot 24 maanden fabrieksgarantie heeft. Bij installatie en configuratie via Wise Vision wordt de garantietermijn verlengd tot maar liefst 36 maanden. Ook als is de duurzame kwaliteit van Hikvision beveiligingscamera's erop berekend om zware klimaatomstandigheden te kunnen verduren.

Door een Hikvision beveiligingssysteem bij een geautoriseerde partner te kopen, heb je achteraf een lokaal contactpunt, die voor je klaar staat om eventuele problemen of lastige kwesties meteen op te lossen.

Waarom Hikvision verkiezen boven andere merken?

Of je nu een bedrijf of een gezinswoning wilt beveiligen, het belangrijkste doel is het pand en de mensen of bezittingen die zich erin bevinden te beschermen tegen schade of inbraak. Het installeren van een Hikvision beveiligingssysteem zal niet alleen kosteneffectief zijn op lange termijn, maar het is eenvoudig te installeren en heeft een uitgebreide garantie.

Het hebben van kwalitatief hoogstaande camerabeveiliging betekent op zijn beurt dat je voortdurend zicht zult hebben op wat er in en rond je eigendommen gebeurt. Voor woningen is dit een ideale manier om bewijsmateriaal bij de hand te hebben in het geval van een inbraak. Zo kun je visuele opnamen beschikbaar te houden om politie bij te staan. In een zakelijke omgeving zijn visuele opnames bijzonder nuttig voor wie zijn eigendom 's nachts wil beschermen of wil nagaan wie er op bezoek is geweest. Met een breed scala aan Hikvision beveiligingsoplossingen is bewaking van uitstekende kwaliteit voor elk type toepassing haalbaar.

Hoewel de prijs een belangrijke factor is voor vele klanten, is de goedkoopste oplossing niet altijd de beste en is dit vaker het geval als het gaat om beveiligingssystemen. Hikvision biedt daarom een bewezen kwaliteitsproduct tegen een concurrerende prijs. Met de Hikvision alarmsystemen en camerabeveiliging heb je nu alle beveiligingsoplossingen die je maar kunt bedenken binnen handbereik via onze website. Bezoek vandaag nog de webshop of neem contact op en laat je informeren over de professionele installatiemogelijkheden van Wise Vision.

Video deurbel, intercom, alarmsysteem en camerabeveiliging

De perfecte combinatie van veiligheid en technologie Hikvision is 's werelds grootste leverancier van videobewaking producten en -oplossingen. Hikvision gebruikt zijn ultramoderne productiefaciliteiten om innovatieve producten voor alarm- en camerabeveiliging te ontwerpen en te ontwikkelen.

Vanwege het vermogen om voortdurend te innoveren, omvat het productaanbod van Hikvision hybride DVR's, NVR's, standalone NVR's, digitale videoservers, high definition IP-camera's, speed domes en nog veel meer. Hoewel dit voor sommigen zal klinken als ingewikkeld technisch jargon, hoef je je geen zorgen te maken. Want ook als je niet zo technisch bent, zijn Hikvision beveiligingssystemen ideaal, omdat ze gemakkelijk te gebruiken én te begrijpen zijn. En met de transparante uitleg die hoort bij de professionele installatie- en configuratie service van Wise Vision, zul je merken dat je dit beveiligingssysteem met het grootste gemak kunt bedienen.

Nu deze hoogwaardige technologie steeds betaalbaarder wordt, dan is wellicht de tijd aangebroken om een degelijk beveiligingssysteem voor je bedrijf of woning te laten installeren of upgraden.

Share this post