Controlepaneel

Dit eigentijdse draadloze controlepaneel, dat deel uitmaakt van de Hikvision AX Pro serie, is stijlvol en geschikt voor alle residentiële en kleine commerciële toepassingen omdat het beveiliging en video naadloos verbindt via één platform. Deze geavanceerde synergie van technologieën wordt geleverd in een klein, compact en discreet controle paneel dat multi-configuratie methoden biedt, volledige controle en setup via de Hik-Connect en iVMS app, alsmede video verificatie via revolutionaire Intruder Verification as a Service (IVaaS). Integratie is de kern van het Ax Pro controle paneel, dat gebruik maakt van Cloud-technologie om inbraak en video te combineren als nooit tevoren. Compatibel met Hikvision camerabeveiliging, waardoor telkens de ideale beveiligingsoplossing kan worden geïnstalleerd; voor elk perspectief.

Hikvision

AX Pro DS-PWA64-L-WE

  • Communicatie - LAN/WiFi/GPRS
  • Verbindingstype - Draadloos
  • Frequentie - 868Mhz
  • Simkaart slot - Enkel
€ 225,00
Hikvision

AX Pro DS-PWA96-M-WE

  • Communicatie - LAN/WiFi/3G/4G
  • Verbindingstype - Draadloos
  • Frequentie - 868Mhz
  • Simkaart slot - Dubbel
€ 334,00

Het systeem ondersteunt tot 32 draadloze ingangen uit een brede reeks die interne en externe detectoren, contacten, keyfobs, beveiliging sensoren en nog veel meer omvat. De uitgebreide draadloze reeks inbraakdetectoren is voorzien van bekroonde, beproefde en gepatenteerde inbraak technologieën, voor volledig vertrouwen en gemoedsrust.

Het AX Pro controle paneel maakt ook gebruik van lokale voice meldingen, die de gebruiker waarschuwen voor gebeurtenissen in het systeem, terwijl ook spraakoproepen voor alarmen kunnen worden geconfigureerd.

De verscheidenheid aan communicatiewegen die beschikbaar zijn met het controlepaneel is ongeëvenaard, en biedt LAN, Wi- Fi, GPRS en 3G/4G verbindingen met on-board communicatiemodules en connectoren voor een eenvoudigere en meer kosteneffectieve installatie. Met multipoort IP-communicatie kan het AX Pro controle paneel ook gelijktijdig communiceren met meerdere apparaten, zodat alarmberichten worden verzonden naar iedereen die ze nodig heeft.